caldura_pe_internetBucureştenii vor avea căldură! RADET a anunţat că la sfârşitul acestei săptămâni va începe să distribuie agentul termic către locuitorii Capitalei, dar, din cauză că ţevile sunt încă în revizie, distribuţia se va face în următoarea lună doar prin intermediul Internetului.

Directorul RADET spune că fiecare bucureştean va avea dreptul să descarce 3 gigacalorii de căldură pe lună. „Ştim că mulţi mai au încă dial-up şi pentru ei ar putea fi o problemă”, spune directorul Regiei, „dar îi rugăm să vină la punctele termice cu un DVD blank sau un stick de minim 4 giga şi o să le dăm căldura sub această formă”.

Există totuşi temeri că internauţii vor încerca să treacă de limitarea de 3 giga pe lună. „Oamenii descarcă căldură de pe net crezând că e a nimănui”, spun cei de la RADET. „Unii au sute de gigacalorii pe hard, nu-şi dau seama că fac un rău, că acei giga sunt pirataţi. Când faci aşa ceva e ca şi cum le-ar lua căldura din calorifere unor pensionari amărâţi”.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Radu | Thursday, 03.11.2011 15:06 Social

National Cinematografic