Papa_va_limita_natalitateaVaticanul, afectat de explozia demografică! Cel mai mic stat din Europa se confruntă cu o creştere a natalităţii atât de mare încât papa Benedict al XVI-lea se gândeşte foarte serios să copieze legislaţia din China.

„De vină”, spune suveranul pontif, „e faptul că în ultimii ani şi la Vatican a fost exacerbată sexualitatea prin tot soiul de slujbe pe plajă în bikini şi concursuri de misse, dar şi că aici mai toată lumea arată foarte sexy, din cauză că umblă în negru, o culoare care te slăbeşte extrem de mult. Cred, oricum că membrii clerului, dacă tot vor să-şi facă de cap, ar trebui măcar să folosească mai frecvent metodele anti-confesionale.”

Ca urmare, Benedict al XVI-lea vrea să introducă legi extrem de dure care să limiteze natalitatea. Astfel, cuplurile de călugări şi de preoţi ar putea să aibă dreptul doar la un copil, cele de episcopi sau cardinali, la doi copii iar cuplurile de papi, la trei copii. Cetăţenii care nu respectă aceste reglementări riscă chiar să fie împuşcaţi pe unul din stadioanele Vaticanului.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Radu | Thursday, 03.11.2011 16:27 Social

National Cinematografic