freddie_il_bate_pe_jasonMai mulţi spectatori au ieşit îngroziţi din sală după ce au asistat la scene de o violenţă inimaginabilă. Rafel Fătu (25 de ani) povestește prin ce a trecut. „Stăteam pe scaun, mâncam liniștit floricele cu prietena mea, când deodată s-a făcut întuneric în sală. Vă dați seama că m-am speriat, am pipăit șieu pe lângă mine tot ce am putut, dar n-aveam ce să fac, că eram cu mâinile goale. În fața noastră a apărut acest domn cu ochii vineți care a început să lovească oamenii cu mâinile și cu picioare. A fost groaznic, toată lumea striga, dar de băgat nu s-a băgat nimeni, de frică.”

Îngroziți de evoluția incidentului, martorii au încercat să iasă din sala de spectacol unde se întâmpla masacrul. „Vreau să uit tot ce am văzut acolo”, ne spune o tânără care a fost luată pe nepregătite de bestia cu chip de monstru. „Plecasem la toaletă, iar când m-am întors violențele începuseră deja. Pur și simplu am paralizat de frică: era sânge peste tot, mațe, creieri, oameni țipau... Nu-mi venea să cred, parcă nimerisem în mijlocul unui film de groază! Cineva a scos pistolul și a început să tragă, dar nenorocitul ăsta tot nu murea. Ce era să fac, am chemat poliția!”, ne spune tânăra aflată încă în stare de șoc.

Autoritățile încearcă acum să reconstituie filmul evenimentelor secvență cu secvență, însă mărturiile sunt de multe ori contradictorii, fiindcă nu toți martorii știu să povestească un film. Echipele de salvare au intrat în sala de spectacol și caută supraviețuitori, pentru că în sală se mâncau popcorn și nachos și sute de oameni au fost prinși sub firimituri.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Sunday, 06.11.2011 14:32 Social

National Cinematografic