urs_bolnavDupă boala vacii nebune, gripa aviară şi gripa porcină, o nouă gripă loveşte dur în animalele carnivore: gripa umană. Tot mai multe cazuri de îmbolnăviri se semnalează în rândul lupilor şi urşilor după ce au consumat persoane infestate cu gripă.


Asociaţia pentru protecţia animalelor a început o campanie de vaccinare a animalelor carnivore protejate de lege şi de interzicere a persoanelor ce prezintă semne de răceală să se aventureze în păduri.


Numai în România s-au sacrificat 50 de mii de oameni, în special copii şi bătrâni investaţi cu gripă umană. „O simplă tusă te poate baga în carantină iar dacă se agravează şi-ţi curge şi nasul, rişti să fii incinerat!”, a declarat un vânător de oameni răciţi. „Noi vrem să ne facem datoria şi să impiedicăm acest focar de infecţii să se răspândească şi să nu ne facem de râs în lume. Să luăm exemplul Chinei, care a sacrificat deja 10 milioane de oameni!”, a continuat acesta.

Autor: Feradol


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Monday, 07.11.2011 11:55 Social

National Cinematografic