bungee_jumping_wirelessApărut recent între sporturile extreme, bungee jumpingul wireless (fără coardă, cum mai este el cunoscut) a făcut o nouă victimă: un practicant a supravieţuit impactului cu solul, spre stupefacţia audienţei prezente la faţa locului. Incindentul ridică un serios semn de întrebare asupra siguranţei practicanţilor acestui nou şi inedit sport extrem.

“Părea că totul a decurs normal când, după câteva secunde de la impactul cu solul, săritorul a început să mişte. Mai mult, după încă vreo 30 de secunde, s-a ridicat şi a început să meargă pe propriile picioare. Toţi cei prezenţi au rămas efectiv şocaţi”, a povestit, cu lacrimi în ochi, un instructor de bungee jumping wireless.

Oamenii legii nu pot însă interveni, întrucât fiecare săritor semnează pe propria răspundere, astfel că, în caz că supravieţuieşte, nu poate să-i dea în judecată pe cei care organizează săriturile wireless.  Cele mai multe accidente au loc din cauza săritorilor nepregătiţi, la care riscul supravieţuirii este destul de mare. Printre cele mai frecvente greşeli comise de aceştia se numără săritul de la înălţimi prea mici şi aterizatul în apă.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 08.11.2011 12:42 Social

National Cinematografic