Dan - Timesnewroman.roAdministraţia Naţională de Meteorologie şi Hidrologie (ANMH) a emis o avertizare cod galben de ninsoare pentru judeţele din sud vestul ţării. Probabil că va ninge şi prin alte părţi, dar judeţele respective, fiind la prima ninsoare, au scăpat cu un simplu avertisment.

Avertizarea este valabilă mâine, între orele 6.00 şi 22.00. Potrivit comunicatului emis de ANMH, “ziua va ninge, noaptea va ninge, dimineaţa va ningea iară. Cu o zale argintie se va îmbrăca mândra ţeară.”


ANMH mai anunţă că vântul va sufla slab până la moderat – orice ar însemna asta –, iar soarele rotund şi palid se va vedea printre nori ca un vis de tinereţe printre anii trecători.

 

Avertizarea expiră mâine, la 10 seara, după această oră urmând a fi lovită de nulitate. Potrivit meteorologilor, mâine noapte precipitaţiile vor înceta, norii vor fugi, iar doritul soare va străluci şi va desmierda oceanul de ninsoare.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Sunday, 27.12.2009 17:06 Social

National Cinematografic