durex_partener_oficial_al_BORRecentul scandal de la Mănăstirea Tăriceni din Călăraşi, unde o măicuţă a născut gemeni, l-a convins pe Patriarhul Daniel că e momentul să semneze un parteneriat între Biserica Ortodoxă Română şi producătorul de prezervative Durex. "Uneori e nevoie de măsuri mai puţin ortodoxe pentru a aduce oamenii pe calea ortodoxiei", şi-a motivat Patriarhul Daniel decizia.

Conform acordului semnat azi, Durex va scoate pe piaţă o ediţie personalizată de prezervative mănăstireşti, “Holy Fuck”, special concepute pentru feţele bisericeşti. “Sexul mănăstiresc are particularităţile lui şi vom ţine cont de ele în conceperea prezervativului «Holy Fuck»”, a promis reprezentantul Durex în România.

Totodată, în mănăstiri se vor ţine conferinţe în care oamenilor Bisericii li se va explica care sunt beneficiile utilizării prezervativului. Mai mult, Patriarhul Daniel a anunţat că se va implica personal în proiect, urmând să le explice preoţilor, călugărilor şi măicuţelor cum se foloseşte corect un prezervativ.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Friday, 02.12.2011 13:29 Social

National Cinematografic