porcii_sunt_ingrasati_cu_produse_mcdonaldsCa în fiecare an, românii apelează la cele mai disperate măsuri ca să-şi îngraşe porcii înainte de Crăciun. Anul acesta îngrăşarea porcilor a devenit mult mai uşor realizabilă, după ce Asociaţia Crescătorilor Independenţi de Porci a semnat un parteneriat cu americanii de la McDonald’s, care vor hrăni porcii cu produsele lor fast food.

Deşi se spune despre porci că mănâncă absolut orice, la început ei au strâmbat din nas când s-au trezit cu produse de la McDonald’s în troacă. Cu timpul, însă, s-au obişnuit. Nu par, într-adevăr, foarte satisfăcuţi de ceea ce mănâncă, însă foamea i-a împins să accepte noul meniu la care sunt supuşi.

„Produsele McDonald’s sunt cu adevărat miraculoase. În trei zile de când l-am trecut pe Istrate, porcul pe care-l voi tăia anul ăsta, pe meniuri de la McDonald’s, a câştigat 10 kilograme în greutate. În ritmul ăsta, Istrate va face lejer 200 de kilograme până în Crăciun”, a declarat, satisfăcut, crescătorul lui Istrate.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 08.12.2011 19:02 Social

National Cinematografic