adapostul_de_colindatori_abandonati_copyDeputaţii au dezbătut în regim de urgenţă problema cetelor de colindători care stresează populaţia pe perioada sărbătorilor de iarnă. După mai bine de trei ore de discuţii aprinse, deputații au optat pentru eutanasierea colindătorilor fără stăpân, în detrimentul variantei  care prevedea doar sterilizarea lor.

“Sterilizarea colindătorilor nu este o soluţie eficientă. Cel mai bun exemplu este Fuego care, deşi a fost castrat, colindă în continuare fără nici o problemă. Avem nevoie de măsuri radicale: colindătorii trebuie duşi în adăposturi şi, dacă nu îi adoptă nimeni în două săptămâni, eutanasiaţi. Mă bucur că votul a fost favorabil”, a declarat iniţiatorul legii.

Nu toată lumea este însă de acord cu eutanasierea colindătorilor fără stăpân. “Maică, ei nu colindă decât oamenii pe care îi simt răi la suflet”, le-a luat apărarea o pensionară din Drumul Taberei. “Dacă le dai bani sau mâncare, nu ai nici o problemă cu ei”, a completat-o soțul ei.

Pe de altă parte, decizia eutanasierii colindătorilor a stârnit entuziasmul oficialilor canadieni care, prin vocea ambasadorului de la București, au mulțumit deputaților pentru vot.  ”Faptul că, în urma eutanasierii, Hrușcă nu se va mai întoarce în Canada, e cel mai frumos cadou de Crăciun pe care îl puteam primi. Mulțumim România!”, sună mesajul ambasadorului canadian.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 12.12.2011 10:04 Social

National Cinematografic