Trei_cartiere_bucurestene_au_ramas_fara_apa_sfintita_la_robinet_chiar_de_BoboteazaDezamăgire pentru mii de credincioşi din cartierele bucureştene Titan, Balta Albă şi Dristor! Chiar în ziua de Bobotează ei s-au trezit că nu au apă sfinţită la robinet. De vină a fost o avarie pe care RADET a reuşit să o remedieze abia în cursul după-amiezii, când s-a reluat furnizarea apei sfinţite atât pentru consumatorii casnici cât şi pentru cei industriali.

Oficialii Regiei au dat vina pe conductele extrem de vechi, unele datând încă de la de la începuturile creştinismului. „Am fost nevoiţi să oprim furnizarea deoarece se amesteca apa sfinţită cu apă nesfinţită şi când dădeau oamenii drumul la robinet curgeau tot felul de drăcii. În plus, în câteva blocuri subsolurile s-au inundat cu apă sfinţită iar în altele nu urca decât până la etajul 2”.

Oamenii din cele trei cartiere sunt însă extrem de dezamăgiţi că exact de Bobotează au rămas fără apă sfinţită. „Mă băgasem în cadă ca să mă spăl de păcate, când am învârtit de robinet am văzut că nu curgea nimic. Am rămas cu păcatele pe mine” se plânge un pensionar din zona Ozana. „Am vrut să îmi prepar nişte agheasmă pentru de dimineaţă şi era oprită apa sfinţită”, spune o credincioasă din Dristor. „Acum ce să fac, să stau să mi-o sfinţesc singur? Trebuie şi eu să mă duc la slujbă.”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Radu | Friday, 06.01.2012 19:00 Social

National Cinematografic