În ultimele zile, românii s-au înghesuit să-şi facă vaccinul antigripal. A fost disperare mare, se striga din ultimele rânduri ca cei din faţă să-şi injecteze o singură doză, să ajungă la toată lumea, ceva de nedescris.

 

Într-un fel, e ciudat că lumea se fereşte aşa de tare de gripa porcină. Îl ascultam ieri pe Streinu Cercel (compatriotul nostru) cum vorbea despre boala asta. O tot ţinea cu gripa nouă, cu noul virus gripal, ziceai că-i face reclamă, că-l dă la promoţie. Mai lipsea să ne arate, pentru comparaţie, şi o cutie ternă, lipsită de personalitate, pe care să scrie “Gripă obişnuită”, sau „Gripă ieftină”. În mod clar, astea nu te curăţă la fel de bine.

Pe de altă parte, lumea e înnebunită acum să-şi facă vaccinul din cauză ca a murit de gripă chiar Toni Tecuceanu. Care apărea la televizor! Oricum, eu parcă-mi pierd răbdarea, nu ştiu cât să mai aştept până când Dan Diaconescu o s-o zică p-aia dreaptă, că Streinu Cercel (vechea noastră cunoştinţă) l-a omorât pe Toni Tecuceanu ca să vină lumea la el să se vaccineze.

Ce e cert e că pe blogul lui Streinu a fost descoperită următoarea postare: “Astăzi a murit Toni Tecuceanu. Sau poate ieri, nu ştiu.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Dan | Friday, 08.01.2010 08:25 Social

National Cinematografic