un_buzoian_si-a_curatat_singur_zapadaMoment uluitor într-o comună din Buzău, unde un sătean n-a mai aşteptat intervenţia jandarmilor sau a militarilor şi a decis să îşi rezolve singur problemele. Sub privirile consternate ale vecinilor care se încălzeau la o ţuică fiartă, Viorel M. a pus mâna pe lopată şi a început să-şi dea singur la o parte zăpada din faţa casei.

„Băi, nebunule, ce faci? Vrei să nu mai vină jandarmii să ne scoată zăpada din curte? Dacă se întâmpă asta din cauza ta, o să-ți blestemi zilele”, l-a ameninţat unul dintre vecini. „Ce faci Viorele, te dai mare că ai lopată de curățat zăpada? Fir-ai a dracu' de fițos”, l-a şicanat un altul.

În mod la fel de uluitor, Viorel M. nu şi-a întrerupt activitatea nici măcar în momentul în care o echipă Pro TV a ajuns la faţa locului. „Lasă mă lopata, hai că a venit Proteveul! Hăi să ne plângem de autorităţi, că nu fac nimic ca să ne scape de zăpada asta”, i-a urlat un vecin, însă Viorel şi-a continuat neperturbat activitatea.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Saturday, 11.02.2012 12:36 Social

National Cinematografic