După cutremurul de 7 grade din Haiti, mai multe persoane care şi-au declinat (la persoana întâi) orice fel de competenţe în materie de seismologie se tem că România va fi lovită de un dezastru similar.

“Un cutremur în zona Vrancea este inevitabil, s-a strâns prea multă tensiune în pământ”, a declarat astăzi, la OTV, Ion “Giovanni” M., absolvent al unei renumite şcoli de arte şi meserii din Lehliu Gară. „Până în vară, avem cutremur ca-n Haiti”, a conchis el, în timp ce-şi ştergea nişte firimituri de mămăligă de la gură.


Ion M., care, de când s-a întors de la muncă din Italia e poreclit Giovanni, a precizat că şi TVR-ul l-a consultat în probleme de fizica pământului, dar a preferat să vină la OTV, televiziunea poporului. Oricum, el a spus că nu are de gând să calce pe la TVR cât timp e Sassu acolo. Practic, o să se ducă la televiziunea naţională doar dacă o să aibă loc un cutremur la vârf, ceea ce, spune el, e foarte probabil să se întâmple.

Un alt nespecialist consultat de OTV susţine că a visat seismul din Haiti. Conform previziunilor lui, confirmate de babele de la el din sat, va visa şi un cutremur în zona Vrancea până cel târziu la mijlocul lui aprilie.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Wednesday, 13.01.2010 11:16 Social

National Cinematografic