Dumitru Prunariu, actorul din singurele trucaje româneşti cu oameni care zboară în spaţiu (un fel de Buză de Iepure cosmic), va fi din iunie 2010 preşedintele Comitetului ONU pentru Utilizarea Paşnică a Spaţiului Extra-Atmosferic (COPUOS).
COPUOS nu are nici o legătură cu George Copuos, probabil singurul investitor spaţial care nu şi-ar plăti cosmonauţii şi ar ameninţa mereu că Planeta, oricare ar fi ea, se scufundă.
Dar să trecem peste asta.
Oare cu ce se ocupă acestui Comitet ONU? Ce înseamnă exact Utilizarea Paşnică a Spaţiului Extra-Atmosferic?
Mi-e greu să cred că noi, pămîntenii avem în cosmos o atitudine cam cum au americanii în Afganistan, adică ameninţăm fiinţe de pe alte planete că dacă nu se democratizează şi proliferează armele atomice le atacăm...
Poate că Prunariu nu face altceva decît să editeze o revistă Cosmo unde scrie tot felul de reţete, în zece paşi, în cinci paşi, despre comunicare cu extratereştrii, despre cum să te comporţi în pat cu o fiinţă de pe altă planetă, sau cum să o faci geloasă.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Thursday, 14.01.2010 09:00 Social

National Cinematografic