patriciu_post_negruDisperat să-şi salveze afacerea, Dinu Patriciu a luat decizia ca, pe perioada Postului Paştelui, magazinele Mic.ro să comercializeze exclusiv produse de post negru. Astfel, începând de ieri, prima zi a Postului, rafturile tuturor magazinelor din reţea abundă în produse specifice postului negru.

Patriciu se laudă că a pregătit tranziţia spre produse de post negru în urmă cu câteva luni, când a renunţat treptat la aprovizionarea magazinelor Mic.ro. „Ştiu că toată lumea a râs de afacerea mea, că rafturile sunt goale, ba unii chiar au susţinut că nu mă pricep deloc la afaceri, când de fapt totul era o strategie bine gândită. Nu puteam să trec brusc la produse de post negru”, a explicat Patriciu.

„N-am recunoscut niciodată până acum că intenţionat am golit rafturile magazinelor Mic.ro de frică să nu-mi fure cineva ideea de a comercializa exclusiv produse de post negru. Am preferat să fiu luat de prost, doar ca să mă asigur că nu voi avea concurenţă”, a adăugat Patriciu.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Tuesday, 28.02.2012 19:02 Social

National Cinematografic