patriahul_daniel_dolar.jpg Patriarhul Daniel vrea să schimbe din temelii Biserica Ortodoxă Română! El spune că s-a săturat ca Biserica să se ghideze după principii vechi de când lumea şi că abia se mai regăseşte în preceptele promovate de creştinism. În opinia Preafericitului, a venit momentul ca Biserica să fie adusă în prezent.

„Sincer, nu mă simt deloc preafericit când văd că încă mai e în uz sloganul «Cere şi ţi se va da». Nu vreau să fiu răutăcios, dar ăsta e sloganul Bisericii încă de la înfiinţarea ei, ceea ce nu mi se pare normal. Am încurajat destul milogeala, acum e timpul să ne gândim mai mult la noi, ca instituţie”, a explicat Patriarhul.

Preafericitul Daniel a avut de ales între „Oferă şi ţi se va lua!” şi „Întoarce şi celălalt buzunar”, însă s-a oprit asupra primei variante. Aceasta are marele avantaj, spune Preafericitul, că încurajează donaţiile către Biserică, fapt ce va grăbi construirea Catedralei Neamului. „Rog toţi românii cu credinţă în Dumnezeu să ne ofere, le garantez că vom lua. Să ne ofere bani, evident, în caz că nu s-a înţeles aluzia mea subtilă”, a spus Daniel.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Saturday, 31.03.2012 14:35 Social

National Cinematografic