Controlorii_de_la_Otopeni_au_gasit_in_bagajul_unui_pasager_piciorul_Angelinei_JolieDescoperire şocantă făcută în acestă dimineaţă de agenţii de pe aeroportul „Henri Coandă”! La controlul bagajelor, ei au găsit în valiza unui pasager piciorul Angelinei Jolie, devenit faimos ca urmare a ceremoniei Premiilor Oscar de anul acesta! Controlorii de bagaje spun că imediat ce au recunoscut imediat piciorul, pe care l-au văzut în zeci de poze din presă, s-au şi gândit că e ceva în neregulă.

Pasagerul a  fost arestat atunci când nu a putut prezenta acte care să justifice provenienţa şi destinaţia membrului inferior al Angelinei. Conform controlorilor de bagaje pe Otopeni, piciorul fusese pliat în două pentru a încăpea în bagajul de mână: „Iniţial nu ni s-a părut nimic suspect, na, era o cursă low-cost, am crezut că e o pulpă de curcan, şi-o fi luat omul o gustare. L-a dat de gol însă faptul că odată cu piciorul pusese în bagaj şi o bucată de covor roşu, care pur şi simplu ne-a sărit în ochi”.

Experţii veniţi pentru a confirma identitatea piciorului spun că nu sunt totuşi 100% siguri că acesta i-a aparţinut Angelinei Jolie şi că, până la o analiză ADN, ar putea la fel de bine să fie vorba de piciorul lui Viorel Lis, de exemplu. Autorităţile au încercat fără succes să-l contacteze pe Brad Pitt pentru a le confirma dacă soţiei sale îi lipseşte sau nu vreo parte a corpului.

Pe acelaşi subiect:
Cursele low-cost nu pot ateriza pe aeroportul Otopeni fiindcă nu au rovinietă!
Angelina Jolie a adoptat o religie săracă din Africa
Buzdugan a sunat la 112 pentru a anunţa că pe Aeroportul Băneasa se află o bombă
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Radu | Friday, 30.03.2012 12:56 Social

National Cinematografic