patriarhul_daniel_trunchi_de_copacScandal imens în sânul Bisericii Ortodoxe Române, cu doar câteva zile înaintea sărbătorilor de Paşte! În încercarea disperată de a se sanctifica încă din timpul vieţii, Patriarhul Daniel a prezentat un trunchi de copac în care apărea chipul său.

„Luaţia apariţia chipului meu ca un semn divin. Cineva acolo sus, nu dau nume, vrea ca eu să fiu sanctificat cât mai repede posibil. Credeţi şi nu cercetaţi. Şi nu e cazul să mă întrebaţi dacă vreau, pentru că am decis deja să accept să fiu sanctificat”, a spus Patriarhul în faţa membrilor Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

Numai că, în urma expertizei, s-a constat că trunchiul de copac a fost dat cu vopsea, şi încă una de proastă calitate. Patriarhul nu recunoaşte însă nimic: „Aici e mâna diavolului. Mai mult ca sigur a şters chipul meu şi a dat peste cu vopsea, ca să mă discrediteze”, a acuzat Preafericitul.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 09.04.2012 15:16 Social

National Cinematografic