70 de tone de semințe furate de pe câmp. Polițist: “Erau simple sau sărate?”

Poliția din Ialomița investighează dispariția misterioasă a 70 de tone de semințe de floarea soarelui, aparent recoltate de un grup de hoți. Prima întrebare a polițiștilor ialomițeni a fost dacă semințele erau simple sau sărate, ca să știe pe ce pistă să apuce. Văzând uimirea păgubiților, polițiștii au insistat, întrebând dacă semințele erau albe, vărgate, sau negre.

Până acum, agenții IPJ Ialomița care caută cele 70 de tone de semințe furate au mâncat 100 de tone de semințe, în timpul filajelor și interogatoriilor: ”Discutăm cu sute de bărăgani pe care îi suspectăm că au furat semințele. Ca să destindem atmosfera, e firesc să consumăm și noi semințe împreună cu ei în secție. Cojile le scoate femeia de serviciu cu o roabă de două ori pe zi”, confirmă agentul Pamfil Vrânceanu.

Până acum polițiștii au două ipoteze principale: fie o bandă de hârciogi ar fi furat o combină și două camioane, fie extratereștrii ar fi curățat lanul de floarea soarelui ca să facă niște cercuri, cum fac de obicei în perioada aceasta a anului. În prezent se fac percheziții la fălci la toți hârciogii din Ialomița și din județele limitrofe, pentru că e posibil ca hoții să fi dosit prada în obraji.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
20 august 2022 09:41
Citește mai mult despre: furt ialomița polițiști semințe

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult