patriarhul_daniel_la_romanii_au_talentCel mai nou concurent calificat la show-ul de talente este vestitul patriarh Daniel, directorul Bisericii Ortodoxe Române. Sub numele de scenă Happy the Magnificent, Patriarhul a reuşit să treacă de preselecţii cu un număr de iluzionism în care a transformă apa de la robinet în aghiasmă pură.


Patriarhul Daniel a decis să-şi încerce harul în acest concurs de talente după ce a văzut că acolo apar tot felul de oameni mai puţin pricepuţi ca el. „Am văzut că aici vin nişte amatori care scot doi porumbei din pălărie şi se cred mari iluzionişti. Păi degeaba fac ei giumbuşlucuri dacă nu ştiu să facă un spectacol reuşit. Uitaţi-vă la ei cum apar pe scenă, îmbrăcaţi ca vai de ei, de parcă le-ar fi ruşine să arate că au bani.”


Pentru etapa a doua a concursului, Patriarhul Daniel plănuieşte un număr de magie cu totul special, cum nu s-a mai văzut la Românii au talent. „O să fac iau nişte pâine ieftină, o tai în bucățele mici şi o transform în pască, care e mult mai scumpă. Nu se poate să nu aibă succes numărul ăsta, că la mine la Patriarhie vin  oamenii cu miile să-l vadă. Să-i vedeți cum se bucură când le dau pască, îți vine să râzi!”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Thursday, 12.04.2012 16:56 Social

National Cinematografic