Un bătrân a fost atacat energetic de doi tineri, chiar în scara blocului în care locuia. Ion M., 67 de ani, tocmai închisese uşa blocului şi urca primele trepte, catre panoul unde e afişată întreţinerea, când a dat nas în nas cu doi minori. Aceştia nu au stat prea mult la discuţii şi au început să-l lovească energetic fără milă, cu scopul nedeclarat de a-i lua sacoşa cu cumparaturi şi portofelul.

"Când i-am văzut, am simţit o senzaţie puternică de greaţă, mi se făcuse rău la stomac", a povestit pensionarul, printre lacrimi. "Nu mă mai puteam concentra, mai ales că era şi cam întuneric."

Ion M. a mai spus că unul dintre băieţi şi-a scos o ţigară, pe care nu a ezitat să o aprindă de faţă cu el.

"Când a aprins bricheta am văzut flacăra violet. Atunci mi s-a rupt filmul, nu ştiu ce s-a mai întâmplat. Când mi-am revenit, nişte medici de pe salvare îmi umblau în portofel. Erau de faţă şi tinerii ăia doi, probabil că au acţionat mână în mână. Noroc cu şoferul de pe ambulanţă, care m-a dus la spital. Să-i dea Dumnezeu sănătate, că fără el mă omorau dracii ăia mici."

Pensionarul e şocat de ce i s-a întâmplat. El crede că vina pentru violenţa de care dau dovadă tinerii din ziua de azi o poartă în special televiziunile.

“Televizorul i-a stricat pe copii. Ce văd acolo, încearcă şi ei. Partea proastă e că sunt din ce în ce mai agresivi, dacă îi zici unuia ceva, reacţionează violet”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Sunday, 24.01.2010 17:14 Social

National Cinematografic