barza-accident_aviaticO barză cu un copil la bord s-a prăbuşit în noaptea care a trecut în munţi, aproape de Braşov. Din primele cercetări, se pare că este vorba de o barză model rusesc, pe nume Antonova, cu două motoare. Catastrofa se datorează, din ce spun specialiştii, nu condiţiilor meteo nefavorabile, ci unui stol de păsări care i-a intrat la motoare.
Intrat în direct la Realitatea TV, ca la orice catastrofă aviatică, Adrian Iovan, fostul soţ al Romaniţei, a declarat: „Acestea sînt nişte berze foarte mari, robuste, care pot să ducă chiar şi sexteţi! Dar aşa e în aviaţie, se întîmplă şi nenorociri. Trebuie să le spunem totuşi oamenilor, că barza este cea mai sigură cale de a veni pe lumea asta.” 

Ultima oră: Copilul a fost salvat. El se află în stare de şoc. Nu a putut să scoată încă nici un cuvînt. Militarii caută în continuare cutia neagră a berzei.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Monday, 25.01.2010 09:24 Social

National Cinematografic