Lucrătorii firmelor de dezăpezire din Bucureşti ameninţă că ies în stradă dacă nu li se vor îndeplini mai multe cerinţe. Liderul lor sindical ne-a declarat: „Sîntem hotărîţi să ieşim în stradă, să pichetăm ceva, orice. Noi nu sîntem ca ceilalţi lucrători, noi depindem de zăpadă. Dacă ninge, avem de lucru, nu ninge, nu avem ce să ducem la copilaşi acasă! Vara ne mai lipim la un patinoar artificial, mai facem curat după copiii care s-au jucat cu polistirenul, nimic însă din care să iasă bani ca lumea... Aşa că vrem salarii mai mari şi alte condiţii de pensionare.”
Liderul sindical al lucrătorilor din dezăpeziri ne-a mai spus că nu se pune problema să iasă în stradă zilele acestea, gerul fiind prea mare. „Apoi, aşteaptăm să se topească zăpada, pentru că abia se poate merge pe stradă”, a mai declarat acesta.
Amintim cititorilor noştri că lucrătorii din dezăpeziri au mai ieşit în stradă acum zece ani, cînd s-au ciocnit cu forţele de ordine conduse de generalul Degeratu.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Monday, 25.01.2010 14:22 Social

National Cinematografic