Un tablou de Picasso de la Muzeului Metropolitan din New York a fost rupt de o vizitatoare care a căzut peste el. Acum, tabloul a intrat în reparaţii, gaura aia trebuie astupată cumva. Angajaţii muzeului speră ca pictura să se întoarcă cât mai repede pe perete, acolo unde este nevoie de ea.

Iat─â ce a declarat purt─âtorul de cuv├ónt al institu┼úiei: "A fost o intrare criminal─â. Tabloul nu s-a clintit din loc, practic nu a avut destul timp, voin┼ú─â proprie ┼či mijloace locomotorii ca s─â evite contactul."


Exper┼úii ├«n restaur─âri s-au ar─âtat optimi┼čti ┼či spun c─â tabloul va putea participa din nou la o expozi┼úie ├«n maxim dou─â luni, de┼či obiectele pictate nu vor mai avea forma care le-a consacrat.

"Acum nu ne g├óndim dec├ót la integritatea lui, conteaz─â mai pu┼úin c├ónd va reveni pe perete. Important e s─â se fac─â bun ┼či abia atunci vom mai vedea", a ├«ncheiat purt─âtorul de cuv├ónt al muzeului.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere natural─â, f─âr─â cipuri de la Bill Gates ╚Öi e f─âcut─â ├«n Rom├ónia, c─â la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-╚Ťi frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapid─â ├«n Bucure╚Öti, Ilfov, Cluj, Ia╚Öi ╚Öi Constan╚Ťa.
Scris de Dan | Tuesday, 26.01.2010 00:42 Social

National Cinematografic