lady_gaga_va_canta_in_catedrala_mantuirii_neamuluiSurpriză de proporţii pregătită de Patriarhul Daniel pentru drept-credincioşii autohtoni: Preafericitul a promis că, în momentul în care se vor termina lucrările la Catedrala Mântuirii Neamului, o va aduce pe Lady Gaga ca să susţină un concert. „Decât să inaugurăm totul cu o slujbă ţinută de Mine, mai bine un concert care să atragă cât mai multă lume”, şi-a explicat Daniel decizia.

Patriarhul spune că la baza deciziei sale stau mai ales raţiuni economice. „Ritmul în care adunăm bani de la enoriaşi este destul de lent, deci trebuia făcut ceva. Acum, când ştiu că Lady Gaga va inaugura Catedrala Mânturii Neamului, sunt sigur că românii vor fi mult mai dispuşi să ne dea bani pentru terminarea lucrărilor”, a explicat acesta.

Patriarhul Daniel spune că a ales-o pe Lady Gaga în special pentru faptul că nu are nici o problemă să cânte îmbrăcată în călugăriţă. „Chiar dacă mai mulţi mitropoliţi au insistat, din motive pe care nu vreau să le comentez, să-l aducem pe Ricky Martin, am ajuns la concluzia că Lady Gaga este cea mai bună alegere pentru binele Catedralei Mântuirii Neamului”, a spus Preafericitul.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 31.05.2012 07:01 Social

National Cinematografic