bacul_la_facebookDeși pare o știre inventată, asta a fost posibil pentru că în formularul de înscriere la Bac erau trecute doar materiile obligatorii, precum Matematica și Limba Română, în timp ce materiile opționale, ca Geografia sau Istoria, trebuiau completate de mână. Spre surprinderea profesorilor, elevii au trecut pe foaie domenii care nu au legătură cu școala, marea lor majoritate optând pentru Facebook și site-uri porno.


Ministerul Educației este acum nevoit să alcătuiască subiecte și comisii de supraveghere pentru examenul la proba de Facebook, însă asta nu e nici pe departe cea mai gravă problemă. Pentru că elevii puteau trece în formular absolut orice materie la care se cred buni, acum profesorii trebuie să alcătuiască subiecte și comisii pentru probele de Bukake, Sex în grup sau BDSM.


Impresionat de numărul mare de fani români ai rețelei de socializare, Mark Zuckerberg a promis că următoarea ediție a Bacalaureatului din România s-ar putea desfășura chiar pe Facebook. „Știu că cei mai mulți elevi vor pica examenul, măcar vor rămâne prieteni între ei”, a explicat fondatorul Facebook. Dealtfel, mutarea Bacului pe Facebook începând din 2013 îi va dezavantaja pe elevii care învață, din cauza milogilor care dau Poke în timpul examenului ca să le dai și lor un Share la rezultate.

Scris de adi | Tuesday, 05.06.2012 09:43 Social

National Cinematografic