Patriarhul-recunoste-ca-a-avut-o-relatie-cu-DumnezeuPentru a răspunde la acuzaţiile cum că ar avea un copil făcut în tinereţe, Patriahul Daniel a dat astăzi explicaţii în cadrul unei conferinţe de presă. „Recunosc că am făcut multe nebunii în tinereţe, cea mai mare fiind că am avut o relaţie cu Dumnezeu, oricât de greu vi s-ar părea de crezut”, a declarat Preafericitul în faţa audienţei şocate de ceea ce auzea.

Patriarhul Daniel a oferit mai multe detalii: „Timp de câţiva ani nu vedeam nimic afară de Dumnezeu, Dumnezeu în sus, Dumnezeu în jos. După aceea însă mi-am dat seama cât de puţine avem în comun. El era mai preocupat de fapte bune, de religie, ajunsese, ca babele, să se roage zilnic. Eu, în schimb, îmi doream, normal, o carieră, bani, haine scumpe. Mă ţinea în loc. Îmi spuneau asta şi prietenii când mă vedeau că sunt tot cu Dumnezeu: Iar ai venit, mă, cu remorca după tine? Tu nu vezi că Ăsta te trage în spate, că nu faci nimic în viaţă din cauza Lui? Caută-ţi, frate, Altul, că are balta peşte”.

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe a dat însă asigurări că s-a despărţit de câteva decenii bune de Dumnezeu şi chiar nu mai e nimic între ei. „Nu mai comunicăm, chiar nu mă mai interesează ce face. I-am pus cruce, ca să zic aşa. M-a întrebat cineva acum câteva zile cum ar putea să dea de El, i-am spus că habar nu am şi nici nu mă interesează”:

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Radu | Wednesday, 06.06.2012 08:21 Social

National Cinematografic