Patriarhul-recunoste-ca-a-avut-o-relatie-cu-DumnezeuPentru a răspunde la acuzaţiile cum că ar avea un copil făcut în tinereţe, Patriahul Daniel a dat astăzi explicaţii în cadrul unei conferinţe de presă. „Recunosc că am făcut multe nebunii în tinereţe, cea mai mare fiind că am avut o relaţie cu Dumnezeu, oricât de greu vi s-ar părea de crezut”, a declarat Preafericitul în faţa audienţei şocate de ceea ce auzea.

Patriarhul Daniel a oferit mai multe detalii: „Timp de câţiva ani nu vedeam nimic afară de Dumnezeu, Dumnezeu în sus, Dumnezeu în jos. După aceea însă mi-am dat seama cât de puţine avem în comun. El era mai preocupat de fapte bune, de religie, ajunsese, ca babele, să se roage zilnic. Eu, în schimb, îmi doream, normal, o carieră, bani, haine scumpe. Mă ţinea în loc. Îmi spuneau asta şi prietenii când mă vedeau că sunt tot cu Dumnezeu: Iar ai venit, mă, cu remorca după tine? Tu nu vezi că Ăsta te trage în spate, că nu faci nimic în viaţă din cauza Lui? Caută-ţi, frate, Altul, că are balta peşte”.

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe a dat însă asigurări că s-a despărţit de câteva decenii bune de Dumnezeu şi chiar nu mai e nimic între ei. „Nu mai comunicăm, chiar nu mă mai interesează ce face. I-am pus cruce, ca să zic aşa. M-a întrebat cineva acum câteva zile cum ar putea să dea de El, i-am spus că habar nu am şi nici nu mă interesează”:

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Radu | Wednesday, 06.06.2012 11:21 Social

National Cinematografic