74 de apartamente dintr-un bloc au devenit unul singur, după ce un locatar a găurit pereții cu bormașina

Record absolut realizat de Victor T., locatarul unui bloc din Berceni. Înarmat cu o bormașină, acesta a reușit performanța de a găuri pereții apartamentului său până au dispărut complet, transformându-și locuința dintr-un apartament de 3 camere, într-un apartament studio. Nu s-a oprit însă aici.

„Mâncam împreună cu familia și ne-am trezit cu el pe masă. A găurit tavanul până a dispărut complet și n-a mai avut ce să-l susțină”, spune un vecin de-al bărbatului.

Victor T. nu s-a oprit nici după asta. „După ce ne-a distrus masa, s-a ridicat și a început să găurească tot ce a văzut în cale. Am ieșit repede, să nu ne trezim și noi ciuruiți. Îl auzeam în urmă găurind și râzând diabolic, parcă era posedat”, povestește bărbatul.

Victor T. a continuat să găurească toți pereții blocului, până când toate cele 74 de apartamente s-au contopit într-unul singur. „Nu știu ce vom face acum, o să fie greu să stăm înghesuiți 200 de oameni într-un singur apartament. Partea bună este că plătim mai puțin la chirie şi acum am decis să ne combinăm la promoţiile de Black Friday şi să ne luăm electrocasnice şi mobilă nouă de la Dedeman”, spune o locatară.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

17 noiembrie 2016 11:34
Citește mai mult despre: apartament bormasina renovare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult