patriarhul_daniel_vrea_icoane_cu_supereroiCazul preotului din Focşani care a fost ucis chiar în biserică l-a pus pe gânduri pe Patriarhul Daniel. Prefericitul a convocat de urgenţă Sfântul Sinod al BOR, pentru a lua o serie de măsuri menite să apere preoţii de atacuri similare.

„E trist că s-a ajuns aici. Nu mai suntem în siguranţă nici măcar în Casa Domnului. Fondurile nu ne permit să angajăm firme de protecţie şi pază, astfel că singura metodă prin care ne putem apăra sunt icoanele cu supereroi. E nevoie de credinţă pentru a depăşi această grea încercare la care suntem cu toţii supuşi”, şi-a început discursul Patriarhul Daniel.

O altă decizie a Patriarhului este ca, în semn de respect pentru preotul ucis la Focşani, să-şi schimbe titulatura pentru următoarele 3 luni. „De aici încolo nu voi mai răspunde la numele Preafericitul. Ca un ultim omagiu adus preotului din Focşani, vă rog să-mi spuneţi Nefericitul Daniel. Mai ales că nici adunatul banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului nu merge prea bine, chiar mi se potriveşte titulatura asta”, a spus Patriarhul.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 18.06.2012 10:27 Social

National Cinematografic