Guvernul extinde relația excelentă cu Biserica Ortodoxă. După protocolul cu MAI, prin care se specifică foarte clar că polițiștii devin slugile preoților și vor livra ca niște curieri prescuri și lumânări de Paști, Guvernul a pregătit un protocol și pentru Ministerul finanțelor.

pfdpilonul2.jpg
Banii de la Pilonul II de pensii vor fi gestionați de echipe mixte de preoți și călugări, care se vor asigura că economiile românilor vor rămâne în țară și vor fi gestionate cu cap de cei care se pricep cu adevărat la bani: popii.

”Banii sunt murdari, vom preveni contactul banilor cu românii, ca să nu se infecteze. Fonduri pentru spitale nu avem, pentru că sunt atâtea proiecte de biserici neterminate, ca să nu mai zic de marele șantier al Catedralei Neamului. Deci, tot ce ne rămâne este prevenția”, spune Vasile Fișic, purtător de cuvânt al Patriarhiei.

Potrivit surselor din BOR, se pregătesc investiții majore în infrastructură, precum limuzine Mercedes, straie de aur mai trainice, cruci din aur cât mai pur și mii și mii de vile pentru preoți, aceste lucruri însemnând crearea de mii de locuri de muncă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 15.04.2020 14:24 Social

National Cinematografic