Ştirea asta, pentru cineva care vrea să facă umor, e o adevărată provocare. Dacă eşti în stare să pui la o ştire ca asta, care e foarte adevărată, o poantă la care să se rîdă măcar ca la un banc spus de Ciorbea, poţi să te retragi din branşă. Ai aceeaşi mîndrie interioară şi poţi cere acelaşi respect din partea comunităţii la fel ca oricare cercetăror din Carolina de Sud care a descoperit că două linguriţe de iaurt pe zi luate pe stomacul gol timp de cincizeci de ani prelungeşte viaţa cu două săptămîni. Mă rog...
Ideea e cam aşa, priaţii somalezi au anunţat, prin purtătorul lor de cuvînt, că vor dona o parte din prada luată de pe vapoare, pentru victimele cutremurului din Haiti. Las la o parte faptul că piraţii somalezi au purtător de cuvînt – ar trebui să am pana (penele) lui Ilf şi Petrov, răbdarea lui Stolojan şi insitenţa lui Geoană ca să abordez subiectul.

În acelaşi timp piraţii somalezi, prin acelaşi genial purtător de cuvît, a declarat un război deschis pirateriei pe internet: „Cei care descarcă bani de pe internet, prin orice metodă, vor avea de-a face cu noi. Să vină aici, să-i punem la treabă, ca să vadă cum se fac banii munciţi din piraterie. Ei sînt nişte hoţi.”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Mihai | Friday, 29.01.2010 16:39 Social

National Cinematografic