Avem în sfârșit o explicație logică pentru obsesia lui Nicolae Ceaușescu de a băga toți românii în blocuri. Conștient de foametea din țară, se pare că dictatorul comunist spera ca românii din blocuri să se comporte ca albinele în stupuri și să înceapă să producă miere.

blocuri_comuniste_bucuresti2.jpg ”Da, este adevărat”, a confirmat reputatul istoric Decebal Popescu. ”Am găsit planurile inițiale ale blocurile comuniste și nu erau nici pe departe de inspirație sovietică. Nu, la baza lor au stat schițe ale unor stupi de albine. Ceaușescu era convins că reproducerea stupilor la scară largă va face românii să producă miere.”

”Astfel se explică și apariția administratorului de bloc, care avea sarcina să se comporte ca o regină în stup”, a adăugat istoricul. ”Iar când Ceaușescu a văzut că primele blocuri construițe nu produc miere nu s-a demoralizat, a dat vina e trântori. De aceea a și băgat atâția oameni nevinovați în închisoare, pentru că-i considera trântori care împiedică românii de la bloc să facă miere.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 29.07.2020 17:39 Social

National Cinematografic