salvarea_loteriei_romaneDirectorul Loteriei Române a explicat public motivele pentru care instituția pe care o conduce a ajuns să aibă dificultăți financiare de neimaginat. „Adevărul e că se câștigă prea ușor la Loto”, spune domnia sa. „Am avut așa un management prost că oricine cumpără astăzi un bilet la Loto are șansa să câștige o importantă sumă de bani nemunciți!

Mai grav, mulți dintre cei care joacă la 6 din 49 aleg doar variantele câștigătoare, ignorându-le total pe cele necâștigătoare, deși astea ne-ar aduce nouă bani. Și apoi, când ce se face extragerea, noi suntem nevoiți să le dăm aceste premii foarte mari, pe care ei nu le mai aduc niciodată înapoi.”

Ca soluție la această problemă, directorul Loteriei crede că împreună putem pune pe picioare Sfânta instituție a jocurilor de noroc din România, de dragul copiilor noștri: „Dați-mi ocazia să anunț măcar o dată numerele necâștigătoare la extragerea Loto 5 din 40, sau măcar numele marelui necâștigător la Super Noroc. Și dacă totuși cineva câștigă, să nu-l lăsăm să plece acasă cu banii până nu-i propunem să mai încerce o dată: Frate, nu vrei tu să facem două din trei? Hai frățică, totul sau nimic!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Thursday, 19.07.2012 12:57 Social

National Cinematografic