patriahul_daniel_inchide_parohiile_neprofitabileChiar dacă Patriarhia Română a înregistrat un profit mai mare decât McDonald’s, Patriahul Daniel nu este întru-totul prefericit. El s-a arătat extrem de dezamăgit de faptul că mai multe parohii au înregistrat pierderi în ultimul an fiscal, fapt care a afectat profitul total al Patriarhiei.

“În loc să se scrie că am obţinut un profit mai mare decât Apple sau Microsoft, presa a scris că am depăşit profitul McDonald’s. Nu ăsta e nivelul la care vreau să fie Patriarhia. Dacă nu aveam atâtea parohii care au mers pe minus, acum aveam un business mult mai profitabil”, s-a plâns Preafericitul.

Pentru a creşte veniturile Patriarhiei, Preafericitul Daniel a decis să închidă unele parohii, în timp ce la altele preoţii parohi vor fi înlocuiţi cu manageri aduşi din corporaţii. „Există o vorbă: «Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă şi-n traistă». Preoţii trebuie să înveţe să şi bage în traistă, nu să stea cu gândul doar la Dumnezeu. Cei care nu înţeleg asta vor fi schimbaţi cu manageri cu experienţă”, a explicat Patriarhul Daniel.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 19.07.2012 19:17 Social

National Cinematografic