Serviciul Naţional de Sănătate din Marea Britanie a editat o broşură destinată informarii elevilor, care are titlul: "Un orgasm pe zi ţine doctorul la distanţă". Elevii sunt sfătuiţi, ba mai mult încurajaţi, să aibe o viaţă sexuală placută şi câte un orgasm pe zi pentru a fi feriţi de bolile de inimă. Oficiul pentru egalitatea şanselor din UK a protestat împotriva broşurii, spunând că se adresează doar bărbaţilor, ştiut fiind că orgasmele simulate nu te feresc de bolile de inimă, având cel mult un efect placebo.

Programul se numeşte "Un orgasm pe zi ţine doctorul la distanţă" pentru că de elevi se vor ocupa asistentele. Doctorii sunt foarte mulţumiţi de rezultate pentru că până acum gemeau spitalele de bolnavi de inimă. Medicii recomandă să nu te enervezi în timpul actului sexual pentru că stresul afectează inima. Programul vine în întâmpinarea adolescenţilor care, de cînd e lumea, îşi luau boala cu mâna.
E bine să te ţii de acest program zilnic ca să nu ajungi la pat.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Mihai | Saturday, 22.08.2009 13:31 Social

National Cinematografic