medicamente_scurtat_viataÎncepând de săptămâna viitoare, românii vor avea acces la cea mai nouă descoperire a industriei farmaceutice: medicamentele pentru scurtarea vieţii. Ministerul Sănătăţii a avizat comercializarea acestora după teste care au demonstrat că un tratament de numai 6 luni poate reduce viaţa cu 10 ani, fără consecinţe negative pentru sănătate.

“Românii au dreptul să trăiască cât de puţin doresc”, au declarat oficialităţi din cadrul Guvernului. “În plus, pensiile au devenit în ultimii ani o adevărată povară pentru statul român. Aceste medicamente sunt utile şi necesare.”

Pionierul cercetării în domeniul scurtării vieţii, chimistul rus Stahan Şulev, a încercat să găsească o alternativă la remediile tradiţionale de scurtare a vieţii precum băutura, ţigările sau drogurile. De-a lungul ultimelor patru decenii, savantul a făcut sute de experimente pe sine însuşi, scurtându-şi atât de mult viaţa încât biografiile oficiale atestă că ar fi trăit doar 14 ani. Graţie descoperirilor sale, milioane de oameni din Europa şi America, unde bătrâneţea avea până recent o prevalenţă foarte mare, pot trăi astăzi sănătoşi până la 50 sau chiar 40 de ani.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de TNR | Thursday, 06.09.2012 17:30 Social

National Cinematografic