operatie_medic_pensionarUn medic de la Spitalul de Urgenţă Floreasca a fost reţinut ieri după ce a fost prins în flagrant luând mită de la un pacient ca să nu efectueze o operaţie. Vestea nu i-a surprins pe cei care îl cunoşteau: medicul depăşise cu două decenii limita de vârstă şi declara că vrea să iasă la pensie după naşterea celui de-al doilea strănepot.

“Urma să mă operez de amigdale”, a declarat pacientul. “Nu credeam că şi pentru aşa ceva trebuie să scot bani din buzunar. Când l-am văzut, mi-am dat seama că mă înşelam. L-am întrebat cât mă costă să nu mă ‘rezolve’. Până la urmă i-am dat tot ce aveam la mine, vreo 200 de lei, să fiu sigur că scap cu viaţă, mai ales că el insista să facă operaţia.”

Managerul spitalului a declarat că sesizarea este plauzibilă, deoarece este vorba despre un chirurg care lucrează în spital din 1957. “Nu mă uimeşte nici că a acceptat o sumă atât de modestă”, a completat acesta. “La vârsta lui, nu mai e la curent cu preţurile şi nici măcar nu distinge cifrele de pe bancnote.”
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Monday, 10.09.2012 10:20 Social

National Cinematografic