noul_iPhone_5_din_oborAşteptat cu sufletul la gură de milioane de utilizatori din întreaga lume, noul iPhone 6 a fost lansat deja în Piaţa Obor din Capitală, cu o zi înaintea lansării oficiale. Asta cu toate că la reprezentanţele Apple din complexul comercial "Dragonul Roşu" telefonul se găsea deja de trei luni.

Reprezentantul companiei din Obor a declarat că este vorba de o promoţie specială. "Haoleu, să n-am parte de copilaşi, că nu-l dădeam dacă nu aveam sărăcie acasă. E orijinal sută la sută, şăfule", aa declarat acesta. Preţurile variază în funcţie de echipare, de la "heftin să moară mama" până la 300 de euro.

Deşi este considerat un telefon revoluţionar, vânzările de iPhone 6 din "Dragonul Roşu" au înregistrat căderi vizibile. "Deja este un model depăşit, la noi a apărut de vreo două săptămâni iPhone 7, care este mult mai bun, are dual-sim şi antenă să prinzi TV pe el", a explicat De Tze Ba, dealerul principal din zonă.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Eftimie | Tuesday, 11.09.2012 15:23 Social

National Cinematografic