Fiul celebrei divinităţi Dumnezeu, Iisus, a trăit aseară una dintre cele mai mari dezamăgiri din ultimii 2000 de ani. Venit pentru a doua oară pe Pământ cu nişte treburi, Iisus a avut ghinionul ca aseară să fie lansarea oficială a noului iPhone. Deşi avea la el şi crucea pe care a fost răstignit, tocmai pentru a fi mai ușor de recunoscut, prezenţa sa a trecut aproape neobservată.

jesus_lansare_iphone5.jpg Ba, mai mult, când a încercat să spună că este Iisus, fiul lui Dumnezeu, i s-a replicat că adevăratul Iisus este Steve Jobs şi că acesta a murit. Dezamăgit, Iisus şi-a vărsat amarul pe Facebook: „Se pare că Steve Jobs a creat o religie comercială, mult mai de succes ca cea a Tatălui meu. Are şi El o vârstă, nu mai ţine pasul cu noile tendinţe în credinţe. Asta e, viaţa de apoi merge mai departe :(”.

Deşi s-a numărat printre puţinii care au sesizat a doua venire a lui Iisus pe Pâmânt, Patriarhul Daniel a dat un simplu Like la postarea fiului lui Dumnezeu, după care a trimis următorul e-mail către Patriarhie:

patriarh_mail_iisus_iphone

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 13.09.2012 07:29 Social

National Cinematografic