valls_romania_produce_romi_calitateÎn urma sesizărilor primite din partea cetăţenilor francezi privind calitatea romilor importaţi în număr tot mai mare din România şi Bulgaria, ministrul Manuel Valls a efectuat ieri o vizită în ţara noastră, arătându-se îngrijorat de soarta producătorilor francezi de romi, ameninţaţi cu falimentul.

“De sute de ani, Franţa produce romi în condiţii decente, cu material de lux din nordul Africii”, a explicat acesta într-un discurs televizat. “Consumatorul are garanţia calităţii franceze când are nevoie de un rom pentru incendiat maşini sau stârnit revolte.” În schimb, romii low-cost din estul Europei ar ceda după prima contravenţie minoră, dovadă şi loturile expediate înapoi în România în ultimii ani.

Deşi în trecut ţara noastră se bucura de încredere ca o sursă de romi accesibili, se pare că tot mai mulţi aşa-zişi romi româneşti sunt, la rândul lor, importaţi cu acte false din India şi chiar China. “Atenţie la romii contrafăcuţi, cu nume înşelătoare precum Bercea Mondiang, Regele Cioabao sau Nicoyae Guţo”, a adăugat ministrul francez.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 13.09.2012 19:10 Social

National Cinematografic