centru_inchirieri_iphoneÎnsoţit de reprezentanţii Apple, primarul Sorin Oprescu a inaugurat astăzi, într-un cadru festiv, primul centru de închirieri iPhone din Bucureşti. Situat la intrarea pe Calea Dorobanţi, acesta oferă doritorilor ultimele modele iPhone în schimbul unei chirii modice, existând chiar şi reduceri pentru studenţii şi pensionarii snobi care vor să petreacă o după-amiază cu un iPhone la vedere.

“Centrul se adresează snobilor cu posibilităţi financiare reduse, dar şi celor care doar cochetează cu snobismul şi vor să se afişeze cu un iPhone la o ocazie specială - o nuntă, un botez, o noapte în club”, a declarat primarul, asigurându-i pe bucureşteni că nimeni nu va putea distinge între un iPhone proprietate personală şi unul de închiriat.

Iniţiativa, lăudată de ONG-urile pentru promovarea snobismului, nu este însă unică. “Ideea mi-a venit la New York, unde există de mult centre de închiriat Blackberry, destinate persoanelor care vor să pară, preţ de câteva ore, oameni de afaceri importanţi”, a declarat Oprescu. “A trebuit doar să adaptăm modelul la specificul local.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 14.09.2012 10:26 Social

National Cinematografic