În cadrul Spitalului Universitar din Bucureşti a fost realizată ieri, în premieră, o operaţie de lăţire a cefei. Operaţia a necesitat 12 ore şi a fost efectuată de o echipă de vârf, coordonată de profesorul bulgar Deceban Popov, specialist în intervenţii pe ceafă.

operatie_latirea_cefei.jpg “Chirurgia plastică din România intră astfel într-o nouă eră”, a declarat un medic care a asistat la operaţie. “Foarte mulţi români se plâng că au ceafa necorespunzătoare, dar nu îşi permit o operaţie la Viena sau Chişinău. În ţară nu puteam face până acum decât intervenţii cosmetice, cum ar fi să-i radem în cap sau să le tatuăm o sirenă pe braţ ca să dăm iluzia unei cefe mai late."

Pacientul, un tânăr de 24 de ani din cartierul bucureştean Ferentari, s-a arătat deosebit de recunoscător: “Credeam că am să port toată viaţa acest stigmat. Vin dintr-o zonă foarte conservatoare, unde nimeni nu te angajează dacă ai ceafa îngustă.” După ce se va obişnui cu noua ceafă, tânărul speră să îşi găsească un loc de muncă bine plătit, ca recuperator pentru o firmă privată.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Saturday, 15.09.2012 10:30 Social

National Cinematografic