dumnezeu_vrea_fetitaCunoscuta deitate creştină Dumnezeu, aflată într-un con de umbră în ultima vreme, a acordat recent un interviu revistei Unica, unde a povestit câte ceva despre planurile sale de viitor. "Îmi doresc tare mult încă un copil, dar aş vrea să fie fetiţă de data aceasta. Ştiţi cum e, fetiţele sunt mai afectuase cu taţii", a povestit Dumnezeu.

"Aş vrea să am şi eu pe cineva care să-mi aducă o cană de apă la bătrâneţe, eventual să-mi facă şi-un nepot. Pe Ăla mare nu mă pot baza, n-aţi văzut, l-am lăsat câţiva ani pe pămân şi El, în loc să-şi facă un rost, s-a apucat să umble brambura prin ţară, ca ultimul hipster, cu 12 indivizi, mare parte dintre ei destul de bulangii. Poftim prietenii Lui, Toma nu-l credea, Petru s-a făcut rapid că nu-l cunoaşte când a intrat în căcat, iar despre Iuda de să mai vorbim", a comentat deitatea.

Acesta a anunţat că încă mai ţine legătura cu primul său copil, Iisus, dar nu prea au timp să se vadă. "Marea problemă este programul meu ocupat. Am uragane, încălzirea globală şi inundaţiile din Moldova pe cap. Mi-e destul de greu să mă împart în multe locuri. Sper să fac un dezastru major zilele ăstea ca să pot să-mi iau şi eu câteva zile de concediu, că mi-au rămas de pe vremea lui Moise".
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Sunday, 16.09.2012 11:29 Social

National Cinematografic