femei_permis_conducere_sigurantaModificările aduse recent Codului Rutier, cu scopul creşterii siguranţei pe şoselele României, nu îi vizează doar pe conducătorii de scutere, ci şi pe femei, principalele vinovate pentru majoritatea accidentelor rutiere. Astfel, începând cu luna viitoare, condiţiile pentru acordarea permisului de conducere femeilor vor fi înăsprite drastic.

“Ne-am inspirat din politica de siguranţă rutieră a Arabiei Saudite, un etalon în domeniu. Practic, sperăm să reducem radical numărul de femei care obţin permisul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere. “Se va institui şcoala de şoferiţe, care va dura şase ani şi va include, pe lângă cursuri teoretice, şi tratamente hormonale intensive, menite să le inducă femeilor, pe cât posibil, un comportament masculin în trafic.”

Peste 1000 de membre ale unor ONG-uri feministe sunt hotărâte să picheteze sediul Guvernului în semn de protest. Acestea au primit un mesaj de susţinere din partea site-ului Youtube, în care se precizează: “O mie de femei încercând să parcheze simultan în Piaţa Victoriei! Va fi cu siguranţă un spectacol grandios, comparabil cu deschiderea Jocurilor Olimpice”.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 19.09.2012 10:19 Social

National Cinematografic