satan_subventie_calduraAvând în vedere că se anunţă o iarnă grea, foarte multe persoane au solicitat deja autorităţilor locale ajutorul financiar pentru încălzire. Printre proprietarii care speră să li se subvenţioneze căldura se numără anul acesta şi Satan, care se teme că Iadul va fi rece ca gheaţa anul acesta dacă Primăria sectorului 5 îi respinge cererea.

“Am ajuns la sapă de lemn”, se plânge Satan. “Cazanele sunt vechi, factura e enormă şi nici măcar nu am intrat în programul de reabilitare termică. Eu, familia mea şi toţi ceilalţi locatari din Iad riscăm să murim de frig dacă nu primim ajutor de la stat anul ăsta.”

Cunoscutul diavol a mai ţinut să infirme zvonurile că ar avea venituri nedeclarate şi legături cu oameni de afaceri controversaţi. “Mă vedeţi îmbrăcându-mă de la Prada? Sunt şomer, abia mă descurc de pe o zi pe alta. Mai muncesc cu ziua la furcă, la coasă, dar nimeni nu mă angajează pentru că toţi se uită la culoarea pielii mele. Am ajuns să trăiesc din mila vecinilor şi din ajutoare de la Biserică.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Sunday, 23.09.2012 10:22 Social

National Cinematografic