ceamaibunamamadiplomaAutorităţile au declanşat o anchetă la mai multe universităţi particulare din Bucureşti după ce zeci de profesori au fost acuzaţi că şi-ar fi completat veniturile pretinzând bani pentru eliberarea unor diplome false de “Cea mai bună mamă”, “Cel mai bun prieten” sau “Cel mai bun soţ”.

“Au fost efectuate percheziţii inclusiv la magazinele de suveniruri unde aceste diplome erau comercializate, fără jenă, în văzul lumii”, a afirmat ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu. “Suntem ţara cu cel mai mare număr de cele mai bune mame din Europa, dar se estimează că peste 50% din aceste diplome sunt false, obţinute pe bani sau pe baza legăturilor de familie. Am reperat şi alte nereguli - de exemplu diplome pentru ‘Cea mai bună soacră’, o calificare nerecunoscută nicăieri în lume.”

“Minciuni! Este doar o campanie murdară de denigrare a învăţământului privat”, a declarat Robert Acrişor, unul dintre studenţii acuzaţi de nepotism după ce ar fi obţinut contra cost, în timpul unei vacanţe la Sinaia, o diplomă de “Cea mai bună bunică” pentru o rudă apropiată.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 27.09.2012 19:22 Social

National Cinematografic