curea_tinut_pantalonii_vasluiInventica vasluiană ar putea pătrunde într-o epocă nouă graţie ingeniozităţii lui Sandu T., capul unei familii numeroase, care pretinde că a descoperit un nou uz pentru banala curea de bătut copiii. Potrivit cererii de brevet pe care a depus-o la OSIM, acesta susţine că o curea poate fi folosită, la nevoie, şi pentru a preveni căderea pantalonilor.

“Tocmai îl altoisem cu cureaua pe ăla micu’ fiindcă îl prinsesem beat după ora de culcare. Pusesem lacăt la beci şi mă duceam să-i trag una de noapte bună nevestei când, brusc, mi-au căzut pantalonii”, a declarat inventatorul vasluian. “După cum ziceam, n-aveam la îndemână decât cureaua. Mă simţeam foarte stânjenit, dar am avut o străfulgerare de geniu şi am trecut-o prin găicile pantalonilor. Se potrivea perfect. Parcă pentru asta ar fi fost făcută!”

Cu doi ani în urmă, Sandu T. a devenit cunoscut în comunitatea ştiinţifică vasluiană după ce a propus ipoteza că furtunul de la maşina de spălat ar putea fi folosit pentru a alimenta cu apă o maşină de spălat.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Saturday, 29.09.2012 10:19 Social

National Cinematografic