patriarhul_daniel_icoana_facatoare_de_baniPreafericitul Daniel spune că a trecut prin cea mai intensă experienţă religioasă de până acum. În timpul unei slujbe, în icoana care se afla lângă el s-a arătat simbolul pentru dolar. „Este vorba de o icoană în care Fecioara îl ţine în braţe pe pruncul Iisus, care, la rândul său, ţine în mână simbolul pentru dolar. Mesajul pe care Dumnezeu mi l-a transmis este clar: «Du-te şi fă bani!»”, a explicat Patriarhul Daniel.

Prefericitul spune că încă de când a devenit patriarh se ruga pentru o icoană făcătoare de bani şi consideră apariţia dolarului drept un răspuns al Divinităţii la rugăciunile sale. „Acum ştiu că Dumnezeu mă iubeşte pentru extraordinarul talent de a face bani pe care îl am. Tocmai de aceea, voi încerca să fac şi mai mulţi bani ca până acum”.

Mai mult, Patriarhul spune că este dispus, pentru o sumă corectă, să ia asupra sa toate păcatele omenirii. „Voi fi noul Iisus, doar că unul cu un simţ al afacerilor bine dezvoltat. Eu, de exemplu, nu m-aş lăsa niciodată vândut pentru doar 30 de arginţi”, a promis Preafericitul Daniel.
Scris de Calin | Thursday, 04.10.2012 12:44 Social

National Cinematografic