S-a întors roata. De data asta bărbaţii vasluieni îşi cară nevestele acasă, după ce s-au făcut muci prin cârciumi, profitând de oferta de 8 Martie. Vasluienii spun că s-au simțit puțin rușinați, pentru că femeile au arătat că pot bea mai mult decât ei.8_martie_vaslui.jpg

În Bârlad, oamenii s-au pregătit de 8 Martie. Cazanele merg încontinuu de 2 săptămâni, pentru a satisface pofta femeii de recunoaștere și egalitate cu bărbatul. În paralel, comenzile de spirt au explodat, cârciumarii anticipând o prezență uriașă din partea bețivelor județului.

”A mea băga poşircă şi stingea cu spirt. Primii 2 litri i-a băut ca să guste. Pe urmă a bătut cârciumarul, ne-a zis să ieșim toți, s-o lăsăm singură. E acolo și acum, încercăm s-o momim afară cu un butoi de vodc[, dar nu vrea să iasă”, spune Gheorghe, sătean din capitala județului.

”Nevastă-mea era atât de beată, că am dus-o la Medicină Legală, să-i luăm probe, ca să ne bage în Cartea Recordurilor, să câștigăm și noi un ban. Când colo, n-am avut noroc. Se prezentase altcineva, cu alcoolemie și mai mare. Maică-mea!”, spune mândru Vasile A, un alt vasluian.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Sunday, 08.03.2015 14:37 Social

National Cinematografic