8 Martie în Vaslui. Femeile au avut primii 3 litri de poşircă gratis!

S-a întors roata. De data asta bărbaţii vasluieni îşi cară nevestele acasă, după ce s-au făcut muci prin cârciumi, profitând de oferta de 8 Martie. Vasluienii spun că s-au simțit puțin rușinați, pentru că femeile au arătat că pot bea mai mult decât ei.

În Bârlad, oamenii s-au pregătit de 8 Martie. Cazanele merg încontinuu de 2 săptămâni, pentru a satisface pofta femeii de recunoaștere și egalitate cu bărbatul. În paralel, comenzile de spirt au explodat, cârciumarii anticipând o prezență uriașă din partea bețivelor județului.

”A mea băga poşircă şi stingea cu spirt. Primii 2 litri i-a băut ca să guste. Pe urmă a bătut cârciumarul, ne-a zis să ieșim toți, s-o lăsăm singură. E acolo și acum, încercăm s-o momim afară cu un butoi de vodc`, dar nu vrea să iasă”, spune Gheorghe, sătean din capitala județului.

”Nevastă-mea era atât de beată, că am dus-o la Medicină Legală, să-i luăm probe, ca să ne bage în Cartea Recordurilor, să câștigăm și noi un ban. Când colo, n-am avut noroc. Se prezentase altcineva, cu alcoolemie și mai mare. Maică-mea!”, spune mândru Vasile A, un alt vasluian.

Scris de Ionut
8 martie 2015 12:03

Alte articole

Vezi mai mult